AdviesInterim

Concrete resultaten vormen de basis voor goed advies. Omzet verhoging op korte termijn, vlot besparen op kosten, tevreden gasten en blije medewerkers. Met aandacht voor het team, juiste prioriteiten stelling en reflectie biedt de gelegde basis een unieke kans op duurzaam succes en resultaat.

Strategie
Een strategie ontwikkelen doet u niet iedere dag. Met haalbare en realistische stappen uw droom verwezenlijken.

Met kritische vragen daag ik u uit. Met mijn kennis en ervaring geef ik de nodige handvatten om de uitdaging vanuit alle hoeken te bekijken en te analyseren.

Ten alle tijden blijft het uw idee, waar mogelijk of wenselijk bijgeslepen tot een goed uitvoerbaar plan. Samen komen wij tot een sucessvolle strategie die uitgaat van de situatie nu.

Sparren
Gastvrije organisaties zijn complex. en uitdagend. Keuzes kunnen ingewikkeld zijn. Dan is een vertrouwde partner om mee te reflecteren van onschatbare waarde. Een partner die u begrijpt, met verstand van de complexiteit zaken waar u mee te maken heeft.

Quickscan
Waar staat uw organisatie? Wat gaat er goed? Wat kan beter? Welke mogelijkheden zijn er? Wat zal er prioriteit moeten krijgen? Welke kansen liggen er voorhanden? Welke uitdagingen zitten er aan te komen? Wat is wijsheid?

Directe ondersteuning van uw team en organisatie, op de gebieden en onderdelen die belangrijk zijn, door iemand met ervaring die het belang van uw organisatie vooraan heeft staan.

Management U kunt tijdelijk behoefte hebben aan goed leiderschap van buitenaf. Om vanuit de huidige situatie verder te kunnen. Cultuur verandering, een boost in bedrijfsresultaat. Met aandacht voor het team, de gast, kwaliteit en de financiele resultaten.


Organisatie
Soms heeft een organisatie wat ondersteuning nodig. Soms een frisse blik. Soms een kleine prikkeling. Soms wat reflectie. Soms moet een organisatie van de grond af opgebouwd worden.

Wat doen we op dit moment? Is dit nog wel nodig? Waarom doen we dit eigenlijk? Kan het slimmer? Kan het beter? Kom ik in een andere functie, of met een andere manier van werken beter tot mijn recht? Waar beginnen we?


Tijdelijke invulling
Plotselinge uitval van een medewerker, bedrijfsleider kunt u meestal wel aan. Maar wat gebeurt en wanneer het langer gaat duren dan een paar dagen? Welke invloed heeft dit op de rest van het team? Op uw gasten? Uw bedrijfsresultaat?


Project ondersteuning
We zijn allemaal mensen. Mensen met capaciteiten en prioriteiten. Heeft u een project waar u specifieke kennis nodig heeft die u niet direct beschikbaar kunt maken? Kan een bepaalde afdeling wat ondersteuning gebruiken?

Gastenreviews, Doorlichten van de inkoop, Begeleiding van een renovatie, Systeem migratie, …

Integrale aanpak

Om een goed functionerende organisatie te hebben, met succes op gebied van omzet, kosten, kwaliteit en tevredenheid, moet een “KPI” weer een middel worden i.p.v. het doel. “Kosten posten”, “Afdelingsbudgetten”, ratio’s, etc. dragen alleen bij aan de onderneming wanneer het doel hiervan duidelijk is en deze in hun context worden beschouwd.

Thuis in vele aspecten

Kwaliteit

Wat kan beter? Luitstert men goed naar de gast? Wat heeft prioriteit?

Omzet

Waar liggen mogelijkheden? Kunnen deze snel aangesproken worden?

Kosten

Waar gaat het geld naar toe? Kan er meer voor minder? Kan het slimmer?

Leiderschap

DE sleutel tot succes. Ontwikkeling. Begeleiding van medewerkers.

Team

Neemt men hun plaats in? Komt men tot bloei? Hoe werkt men samen? Kan dat beter? Hoe dan?

Techniek

IT, Installatie techniek, veiligheid. Het moet niet alleen werken, uw mensen moeten er mee werken.